miércoles, 30 de abril de 2014

ACTIVITAT ONLINE EN ANGLÉS

Ací facilite als alumnes un enllaç amb tota mena d'activitats d'anglés per a 5é de Primària.ç Anglés365.Classroom:

RECURSOS INFORMÀTICS D'ANGLÉS

Vos facilite als alumnes aquest enllaç on poden trobar tota mena d'activitats i jocs molt divertits i didàctics en anglés per a primària. EDU365.CAT:

ACTIVITATS DE LLENGUA CASTELLANA

Ací vos deixe als docents un calameó organitzat per temes amb tota mena d'activitats de llengua castellana, per poder planteja-les als vostres alumnes i que puguen practicar, ja siga en el col·legi o en casa.

EL CABALLERO DON QUIJOTE: LA AVENTURA DE LOS MOLINOS

Ací deixe als alumnes un enllaç que els dona l'oportunitat de conèixer millor la història de Don Quixot, al autor,jocs i alguns enllaços interessants sobre aquesta obra. El cavaller Don Quixot:

MANUALIDADES I ACTIVIDADES DE PLÀSTICA

En aquest enllaç que els facilite als docents és una serie de llibres de plàstica amb activitats, manualitats,etc per a que pugau proposar-les als vostres alumnes. ClicaTic.Plàstica:

DICCIONARIS I ACTIVITATS D'ANGLÉS

Aquest enllaç és per als alumnes per practicar anglés d'una manera molt divertida, ja que ací podem trobar a més de diferents tipus de diccionaris, un apartat de primária amb tota mena d'activitats de diferents continguts. Entrar a clicaTic.Anglés:

MESTRE A CASA. ÀREA DE MATEMÀTIQUES

Ací vos deixe als alumnes un enllaç on vos proporciona una serie de enllaços a diversos jocs, activitats, webquest sobre diferents temes de matemàtiques i pugueu practicar amb elles i aprendre més. MESTRE A CASA:

martes, 29 de abril de 2014

TRÍPTIC PER FER L'EXCURSIÓ A LA PRESA D'ISBERT

Ací els deixe un tríptic als mestres per a que puguen portar als seus alumnes a gaudir d'aquest paisatge, conèixer la flora i la fauna i poder aprendre junt amb un guia què és una presa i per a que serveix.

Tríptic de la Presa d'Isbert by InmaLovee

lunes, 28 de abril de 2014

PÓSTER DEL VIATGE DELS IMMIGRANTS

Aci vos facilite als docents un póster molt elaborat per poder explicar als vostres alumnes com és el viatge del immigrants des de que ixen del seu país fins al seu país de destí.

FITXA QUÈ ÉS UN EMBASSAMENT?

Ací deixe una fitxa als docents per a que la plantegen als seus alumnes com una activitat de classe, ja que en ella podem explicar què és una embassament i a més ens planteja una serie de preguntes per que els alumnes les façen.

Pràct.081.Descrip. d'Un Paisatge Amb Presència d'Aigua by InmaLovee

domingo, 27 de abril de 2014

FITXA: LA COMUNICACIÓ DELS ESPAIS NATURALS

Aquest material és per als docents, és una fitxa per a plantejar als alumnes i puguen conèixer els llocs naturals del seu poble i com la gent moltes vegades els degrada.

FEM MATEMÀTIQUES EN GRUP

Ací deixe als docents un llibre d'activitats de matemàtiques per plantejar als teus alumnes per parelles, en grup xicotet o en gran grup.

DICCIONARI

Ací vos deixe un enllaç a un diccionari de castellà-català-anglès-francès, de definicions i de sinònims. clic ací per veure el diccionari:

CORRECTOR I TRADUCTOR

Ací vos proporcione un enllaç a un corrector ortogràfic que a més té traductor, Permet enganxar un text i corregir-ne l’ortografia. No assenyala els accents diacrítics. Vos servirá de molta ajuda per escriure correctament. Utilitzeu-lo. clic ací per a anar al corrector.

SOM LECTORS

Ací facilite un document molt útil per als docents de comprensió lectora.

sábado, 26 de abril de 2014

FITXES BÀDMINTON

Ací els deixe als docents un document de word amb diferents sessions de bàdminton molt divertides per posar-les en pràctica en la seua classe. dt

miércoles, 23 de abril de 2014

UNITAT DIDÀCTICA D'ANGLÈS PER A 5é I 6é DE PRIMÀRIA

Ací teniu els docents una Unitat Didàctica d'anglès amb diferents activitats molt divertides.

UNITAT DIDÀCTICA ANGLÈS by InmaLovee

UNITAT DIDÀCTICA BENVINGUTS AL CIRC

Aquest enllaç que vos adjunte és una Unitat didàctica sobre la psicomotricitat que els servirà de molts ajuda a molts docents.

UNITAT DIDÀCTICA ACABADA by Deborah Coleman

SOM MATEMÀTICS

Ací adjunte un enllaç per als alumnes que està ple d'activitats i jocs matemàtics molt divertits. clic ací per veure´l:

ANEM A APRENDRE A ESCRIURE I PARLAR AMB VALENCIÀ!!!

Ací deixe als alumnes un enllaç de la Generalitat de Catalunya amb tota mena d'activitats i jocs per pràcticar la llengua valenciana. Contes, poemes, embarbussaments, ortografia...EDU365.CAT:

¡ APRENEM EL LLENGUATGE MUSICAL!

Ací facilite als alumnes un altre recurs informàtic ple de activitats i jocs molt divertits per aprendre a tocar la flauta i aprendre sobre el llenguatge musical. Entra ací:

ENS ENSENYEM A TOCAR LA FLAUTA

Ací facilite als alumnes un recurs informàtic per aprendre a tocar la flauta i moltes cançons per poder tocar-la. Clic ací per veure el recurs.

UNITAT DIDÀCTICA DE MÚSICA "LA MELODIA"

Vos facilite als docents una Unitat Didàctica de música sobre la Melodia per a que pugueu posar-la en pràctica amb els vostres alumnes i pugau gaudir de totes les activitats, jocs,recursos informàtics,etc.

UNITAT DIDÀCTICA JOCS I ESPORTS

Ací vos deixe un recurs molt útil per als docents, és una unitat didàctica d'Educació Física, amb 6 sessions amb tota mena de jocs per als vostres alumnes.

sábado, 19 de abril de 2014

PER TINDRE UNA LECTURA EFICAÇ

En aquest enllaç deixe als alumnes un enllaç per poder millorar la lectura i que siga més eficaç, consta de tota mena d'activitats divertides. Espere que us agrade. Lectura eficaç:

APRENEM LLENGUA CASTELLANA

Ací proporcione un enllaç als alumnes amb molts recursos per poder practicar la llengua castellana ja siga oral o escrita duna manera molt divertida. EDU365.CAT

RECURS INFORMÀTIC D'ANGLÈS

Ací facilite als alumnes un recurs informàtic que té tota mena d'activitats per a aprendre anglès d'una manera autonòma i fàcil d'utilitzar: LearnEnglish kids

PROJECTE ALQUIMIA

Aquest recurs educatiu informàtic que vos proporcione és per a l'àrea de Ciències, Geografía i Història per a l'educació primària. I té recursos tant per als docents, com per als alumnes. clic ací per veure el recurs

viernes, 18 de abril de 2014

BENVINGUDA

Hola benvinguts al blog didàctic d'Inma, aquest esta enfocat tant, per als alumnes de 5é de primària com per als docents d'aquesta etapa. Ací podràs trobar tota mena de recursos educatius,activitats, jocs de totes les matèries per facilitar-vos la tasca.   ENTRA A CONÈIXER-NOS, NO T'ARREPENTIRÀS!!!

WEBQUEST

En aquest document els facilite als docents d'educació física una webquest molt divertida sobre els jocs tradicionals de la Comunitat Valenciana on sols han d'explicar el funcionament d'aquest material i posar-se en marxa: WEBQUEST

JOCS PER A 5é DE PRIMÀRIA

En aquest document els docents poden trobar tota mena de jocs molt divertits per poder plantejar als alumnes en l'hora d'educació física:

EXERCICIS DE MATEMÀTIQUES

Els proporcione als docents aquest llibre de matemàtiques, ple d'exercicis que podeu plantejar als vostres alumnes:

sábado, 12 de abril de 2014